مهاجرت به کانادا

اخبار مهاجرت

mohajerat-canada-job-1اصولاً وقتی برای مهاجرت به کانادا اقدام می‌کنید، نباید موضوع یافتن شغل متناسب با تجربه و تخصصی که دارید، به عنوان یک اصل مطرح باشد و اینکه آیا بازار کاری برای رشته شما وجود دارد یا خیر؟ به هر حال شما خواهید توانست پس از ورود به کانادا یا در رشته خودتان و یا هر رشته دیگر، اشتغال یابید و یا اینکه مجبور به گذراندن دوره های تکمیلی به همین منظور گردید.
بیشترین نیروی کار کانادایی در بخش خدمات مشغول هستند و سهم بخش تولید تنها 15% است. بیش از 55% مهاجرین را افراد بین 22 تا 44 سال تشکیل می‌دهند و طبیعی است که همه آن‌ها به دنبال یافتن شغل برای امرار معاش خود باشند. نرخ بیکاری در کانادا حدود 7% است. پیش از این وضعیت مهاجرین از نظر شغلی به مراتب بهتر از الان بود. ولی اخیراً نرخ بیکاری مهاجرین و تن دادن آنان به شغل‌های با درآمد کم زیاد شده است.
به هر حال می‌توان گفت بزرگ‌ترین مشکل هر تازه واردی یافتن شغلی است که او را در مقابل هزینه های بالای اقامت تأمین نماید. باید آماده باشید که در ابتدای اقامت در کانادا از جایگاه فردی و شغلی خود در ایران پایین بیایید و صرفاً به کسب درآمد فکر کنید. کسی هم به شما خرده نمی‌گیرد.
2 شرط عمده همیشه مانع یافتن شغل مناسب است:1- زبان.2- سابقه کار کانادایی.(اضافه کنید انواع امتحانات ویژه برای مشاغل پزشکی و مهندسی که دردسرهای خودش را دارد).البته برای کار کردن در کانادا حتماً باید کارت بیمه اجتماعی یا SIN Card داشت. این کارت در ابتدای ورود به کانادا به عنوان مهاجر برای شما صادر می‌شود.
مراحل یافتن کار:
مراجعه به مراکزی نظیر YMCA و مشورت با آن‌ها.تهیه رزومه ( Resume ).تهیه نامه روی رزومه ( Caver Letter ).تقویت زبان.بررسی سایت‌های اینترنتی کاریابی و ارسال رزومه.بررسی روزنامه و ارسال رزومه.مراجعه مستقیم به سایت سازمان‌ها و تکمیل فرم درخواست شغل.بررسی نشریات فارسی زبان و تماس تلفنی با استخدام کننده.شرکت در مصاحبه شغلی در صورت دعوت.
تقویت زبان:دانش بالای زبان بزرگ‌ترین اعتماد به نفس را به شما در زمینه یافتن شغل می‌دهد. توصیه می‌شود اگر به زبان خود اطمینان ندارید هر چه سریع‌تر در دوره های رایگان تقویت زبان شرکت کنید تا با اطمینان به جستجو بپردازید.
به طور کلی حرف اول در بازار رقابت یافتن شغل، توانایی زبان انگلیسی است. حتی اگر دارای رزومه قوی باشید، اگر در جلسه مصاحبه شغلی نتوانید خوب ظاهر شوید، از رقبا عقب می‌افتید.
canada-immigration-house-1برخی از افراد مایلند همیشه اجاره نشین بمانند و از دارایی خود برای تجارت یا مسافرت استفاده کنند. خیلی از کانادایی‌ها چنین تفکری دارند. اما ایرانی‌ها که همیشه آینده نگر بوده‌اند و علاقه ای ندارند پول اجارهبهایی که می‌پردازند مفت از کفشان برود و از سوی دیگر با یک حساب سرانگشتی در می‌یابند که با اندکی افزودن به مبلغ اجاره بها، می‌توانند اقساط خانه خود را بپردازند، از همان سال‌های اول ورود به کانادا، به فکر خرید خانه می‌افتند.
برخی نیز با خرید یک خانه سه طبقه، زیر زمین آن را اجاره می‌دهند تا بخشی از مبلغ قسط از این طریق فراهم شود.بی جهت نیست که بسیاری از هم‌وطنان ، به شغل مشاوری املاک روی آورده‌اند. بهتر است دست کم، یک سال به صورت اجاره، زندگی و پس از کسب تجربه و اعتبار اقدام به خرید مسکن بکنید.چه مایل به خرید آپارتمان باشید و چه منزل مستقل ، مجبور نیستید همه هزینه آن را نقداً بپردازید. بانک‌ها بخش اعظم آن را به صورت وام تأمین می‌کنند.
اگر بتوانید حدود 10 درصد کل مبلغ را نقداً بپردازید ، می‌توانید بقیه را وام بگیرید. وام‌ها در مدت‌های 10 تا 40 ساله ارائه می‌شود.اما توجه داشته باشید، پرداخت اقساط وام به دلیل عدم اطمینان از یافتن شغل و داشتن درآمد به این آسانی نخواهد بود و اگر مجبور به فروختن خانه خود شوید ، در 10 سال اول خرید، به شدت ضرر خواهید کرد.
البته، علاوه بر قسط مربوط به وام ، باید ماهانه مبلغی نیز به عنوان مالیات ملک، به شهرداری بپردازید، ضمن اینکه خانه خود را نیز بیمه کنید. در عین حال نباید فراموش کرد که در کانادا معمولاً هزینه های آب و برق و گاز، در داخل اجاره بهای آپارتمان محاسبه می‌شود، اما با خرید خانه ، باید خود را برای پرداخت هزینه های جداگانه تأسیساتی و تعمیراتی نیز آماده کنید.
آسان‌ترین راه برای خرید خانه از طریق آژانس‌های مسکن است. هزینه مشاوره نیز بر عهده فروشنده است . البته برخی هزینه های عوارض و وکیل به مبلغ خانه اضافه می‌شود . گاهی اوقات خریداران مبلغ بالای مالیات نقل و انتقال مسکن متعجب می‌شوند، چون چنین رقمی را پیش بینی نکرده بودند.
پس از توافق با فروشنده نسبت به خرید منزل ، بانک به شما وام اعطا می‌کند. بهره وام نیز به صورت ثابت ( Close ) یعنی مبلغ معین ماهانه ، یا به صورت متغیر ( Open ) محاسبه می‌شود.مسائل مهمی که در خرید خانه باید مد نظر قرار گیرد:- زمان خرید خانه با توجه به نرخ بهره- انتخاب بهره ثابت یا متغیر- بازرسی فنی منزل مورد نظر از نظر سلامت و عدم نیاز به تعمیرات اساسی- انتخاب بین آپارتمان، منزل نوساز یا منزل قدیمی (منازل نوساز پس از خرید با افت شدید قیمت مواجه می‌شوند)- محل قرار گیری مسکن در مناطق مختلف شهر- انتخاب مشاور مطمئن و آگاه و صادق

انواع منازل عبارتند از:

canada-immigration-house-2کاندو یا ( Condominium ( condo :مشابه منازل آپارتمانی در ایران. در این حالت شما یک واحد را خریداری می‌کنید و تنها مبلغ شارژ را به مدیر آن می‌پردازید. می‌توان گفت برای تازه واردین می‌تواند انتخاب اول باشد. اما به نسبت خانه مستقل، شانس فروش رفتن آن کم است.کاندوها معمولاً نوساز و تمیز هستند و با سلیقه خانم‌های ایرانی هم‌خوانی دارند. ویلایی یا مستقل (Detached ):مشابه خانه های مستقل ایران با این تفاوت که به خانه های مجاور اتصال نداشته و دارای حیاط جلوی و پشتی است. قیمت خانه‌ها به مراتب بیشتر از آپارتمان است اما ارزش آن به مرور افزایش می‌یابد.اکثر خانه های موجود به ویژه در مناطق مرکزی و میانی شهرها، قدیمی هستند اما به طور مرتب بازسازی شده‌اند. وجود یک خانه با قدمت حتی 100 سال در شهری مثل تورنتو که به راحتی هم خرید و فروش می‌شود، تعجب انگیز نیست!

خانه های دوتایی:(Semi attached ):این خانه‌ها به صورت دوقلو در کنار هم ساخته می‌شود و برخی بخش‌ها هم با همسایه کناری مشترک است ضمن اینکه استقلال واحد نیز حفظ می‌شود.قیمت آن‌ها اندکی کمتر از خانه‌ها است و زیربنایشان هم کمتر است.همانند خانه های مستقل دارای حیاط جلوی و پشتی هستند. این‌گونه خانه‌ها برای کسانی که مایل باشند خودشان در منزل اقامت کنند و ملک خود را تمام و کمال اجاره ندهند مناسب است.

منازل یک طبقه(‌Bungalow ):مشابه خانه های ویلایی ولی یک طبقه با زیر زمین هستند، غالباً با قیمت کمتر از خانه هستند. حیاط پشتی بن گلو ها معمولاً کوچک‌تر و هال و آشپزخانه آن بزرگ‌تر می‌شود و معمولاً برای افراد کهن‌سال به دلیل نبودن پله، انتخاب مناسبی است. در بعضی بنگلو ها سقف از داخل شیب دار است.

منازل مشابه چسبیده به هم(Town House ):این منازل به صورت یک شکل در مسیر یک خیابان ساخته می‌شود .اما از همدیگر مستقل هستند.قیمتشان اندکی کمتر از خانه است و معمولاً حیاط یا محوطه عمومی دارند.

در صورتیکه قصد خرید ملک در کانادا را دارد میتوانید برای توضیحات بیشتر با ما تماس بگیرید.

mohajerat-canada-students-news-2
دولت کانادا قصد دارد تا با سرمایه گذاری کلان در بخش آموزش، بازار جذب دانشجوی خارجی را به طور کامل در اختیار بگیرد.
بودجه اخیر مطرح شده فدرال، ۱۰ میلیون دلار برای دو سال آینده تعیین گردیده است و این بالاترین تخصیص بودجه از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ برای بازاریابی بخش آموزش می‌باشد. در سال‌های مذکور بودجه ۱ میلیون دلار در سال، برای این منظور در نظر گرفته می‌شد.
این‌گونه تلاش‌ها بر روی تقویت تصور تحصیلات در کانادا تمرکز خواهد داشت و هدف، انعکاس کیفیت بالای سیستم آموزشی کانادا در میان دانشجویان خارجی است.
سخنگوی وزارت امور خارجه، جان بابکوک گفت که تخصیص این بودجه بسیار بالا، نشان مثبتی می‌باشد و دولت فدرال به همکاری خود با استان‌ها برای تقویت سیاست‌های جذب دانشجوی خارجی ادامه خواهد داد.
هم اکنون کانادا، بهترین مقصد برای دانشجویان خارجی است. در بودجه ذکر شده است که تعداد ۲۳۹۰۰۰ دانشجوی خارجی سال ۲۰۱۰، به میزان ۸ میلیون دلار سوددهی اقتصادی داشته‌اند و همین موضوع آن‌ها را تبدیل به شاهرگ های حیاتی کالج‌ها و دانشگاه‌ها تبدیل کرده است.
به عنوان مثال دانشگاه بریتیش کلمبیا دارای ۴۰۰۰ دانشجو از ۱۲۰ کشور دنیاست. شهریه دانشجویان خارجی به طور میانگین معادل ۵ برابر چیزی است که دانشجویان کانادایی پرداخت می‌کنند.
رییس این دانشگاه، آقای استفان توپ می‌گوید که این موضوع عوایدی بیش از سوددهی‌های اقتصادی دارد. این‌ها به واقع با خود ثروتی را به تجربیات دانشجویی می‌افزایند که همه دانشجویان کانادایی از آن بهره‌مند می‌شوند.
خانم جنیفر هامفریس معاون سیاست خارجی و ارتباطات دفتر آموزش بین‌الملل گفت که سیاست آموزشی کانادا، برای جذب دانشجویان خارجی دارای چند وجه می‌باشد.
وی گفت که برند سازی همه آن کاری است که لازم به انجام می‌باشد. مکان‌هایی که می‌توان برای این بازاریابی تلاش نمود آیین نامه های مهاجرتی، کمپین های توریستی، مدارس و حتی بازی‌های المپیک زمستانی ونکوور باشد.
او افزود که هنوز گمانم این است که باید سرمایه گذاری بیشتر و کار و تلاش بیشتری در زمینه برند سازی صورت پذیرد و به نظرم دولت نیز با این نظر موافق باشد، چرا که هنوز در مکانی که می‌توانیم قرار بگیریم، نیستیم.
همچنین مبلغ ۱۳ میلیون دلار برای برنامه Mitacs Globalink در ونکوور در نظر گرفته شده است که تحقیقات دانشجویان خارجی را با دانشگاه‌ها هماهنگ می‌نماید.
مدیر این برنامه، آرویند گوپتا، گفت که اطمینان کامل وجود دارد برای اینکه دانشجویان در آزمایشگاه‌هایی کار خواهند کرد که واقعاً و کاملاً به آن علاقه‌مند و جذب گردند. آن‌ها می‌دانند وقتی که به ما مراجعه می‌کنند برایشان پروژه های خوبی داریم.
کمپین های آموزشی تصور شده در زمان کوتاهی اجرا خواهند شد و تداوم می‌یابند تا زمانی که تأثیر آن بر روی استخدام فرد مشاهده گردد.
canada-education-1تحصیلات پیش دانشگاهی :در كانادا کودکان از سنین 3 تا 6 سالگی در مهد کودک‌ها و دوران آمادگی تحت تعلیم و تربیت قرار می‌گیرند. شروع دوره ابتدایی (Elementary School ) از سن 6 سالگی است. کلاس اول تا هشتم (Grades 1 to 8 ) جزء ابتدایی محسوب می‌شود و مقطع دبیرستان (Secondary School ) چهار سال است.نظام تحصیلی پیش دانشگاهی در این کشور به گونه ایست که تا قبل از ورود به دانشگاه دانش آموز حدود 12 سال تحصیل می‌نماید البته در استان انتاریو که دارای دیپلم متوسط 13 ساله است دانش آموزان باید شش درس به نام دروس علمی انتاریو (Ontario Academic Credits)OAC را نیز در سال سیزدهم بگذرانند.
تحصیلات دانشگاهی :دانشگاه‌ها در کانادا اختیار کامل در انتخاب دانشجویان دارند. شرط ورود به دانشگاه‌ها (برای افراد مقیم) بر اساس معدل نمرات سال آخر دانش آموزان در دبیرستان‌ها است که ملاک مهمی در انتخاب دانشجو برای ورود به دانشگاه در مقطع کارشناسی است. شرایط پذیرش در دانشگاه های کانادا برای دانشجویان تمام وقت و نیمه وقت یکسان است.
در خصوص پذیرش دانشجو برای تحصیلات تکمیلی، دانشگاه‌ها بر اساس ضوابط خود اقدام به این امر می‌کنند مراکز آموزش عالی کانادا مستقل هستند و مدارک دانشگاهی را راسا صادر می‌کنند. اکثر دانشگاه‌ها در کانادا انگلیسی زبان هستند ولی 7 دانشگاه فرانسوی زبان و دو دانشگاه دو زبانه نیز وجود دارد.
مقاطع تحصیلی :
1- دوره های هنری و حرفه ای منتهی به مدارک Certificate و Diploma از دوره‌هایی هستند که پس از یک تا سه سال تحصیل به دلیل شرط ورود آسان‌تر و کسب نکردن معدل بالاتر برای ورود به دانشگاه‌ها در کالج‌ها گذرانده می‌شوند. (بسیاری از جوانان با دریافت ویزای تحصیلی از چنین مراکزی، وارد کانادا شده و در حین تحصیل مراحل مهاجرت دائم خود را طی می‌کنند).
2- Bachelor چهار سال تمام وقت که در بعضی از رشته‌ها مانند معماری طول دوره به 5 سال نیز می‌رسد در استان انتاریو به دلیل طول دوره دبیرستان که 13 ساله است دوره های 3 ساله نیز وجود دارد.
3- Master برای ورود به این دوره داشتن مدرک Bachelor با معدل حداقل B ضروری است. در صورتی که دانشجو بخواهد در رشته ای غیر از رشته قبلی‌اش ادامه تحصیل دهد باید تعدادی درس اضافی بگذراند. به همین دلیل طول دوره های Master از یک و نیم تا سه سال است. یادآور می‌شود که در این دوره دانشجو می‌تواند درس با (Dissertation ) تحقیق را مدنظ‌ر قرار دهد و یا بیشتر به درس پرداخته در نهایت یک یا دو پروژه کوچک را پشت سر گذارد.
4- Ph.D . برای ورود به این دوره معدل B یا بالاتر در مقطع Master مورد نیاز است علاوه بر این دانشجو باید توصیه های کتبی از استادان قبلی داشته باشد که توانایی او را برای کار تحقیقاتی نشان دهد. برای دوره Ph.D .در کانادا دانشجو باید حداقل سال‌های تحصیل تمام وقت، گذراندن دروس تعیین شده، گذراندن امتحان جامع (کتبی یا شفاهی یا هر دو) و نوشتن تز و دفاع شفاهی را با موفقیت بگذراند. در موارد خاصی امکان اخذ مدرک Ph.D . بدون دریافت Master و به صورت انتقال از این مرحله و تنها با داشتن Bachelor میسر است.
نحوه ارزشیابی مدارک تحصیلی کانادا در ایران:
1- مدارک Certificate و Diploma و کلیه مدارک آکادمیک 2 یا 3 ساله معادل حداقل 60 واحد به شرط تحصیل پیوسته و همگن که منجر به اخذ مدرک Bachelor نمی‌شود. بعد از دیپلم متوسطه کاردانی ارزشیابی می‌شود.
2- مدارک Bachelor بعد از دیپلم متوسطه کارشناسی ارزشیابی می‌شود.
3- مدارک Master با شرط داشتن کارشناسی، به عنوان کارشناسی ارشد ارزشیابی می‌شود.
4- مدارک Ph.D . با شرط داشتن کارشناسی ارشد به عنوان دکترا ارزشیابی می‌شود.
5- تحصیلات غیر حضوری ارزشیابی نمی‌شود.
مهاجرت کانادا
در چهارم ماه می، «برنامه فدرال کارگران ماهر» درهای خود را به سوی متقاضیان باز گشایی خواهد کرد. برنامه ای که برای یکسال به حالت تعلیق در آمده بود و پیش بینی می‌شود سقف ظرفیت بعضی از مشاغل، به دلیل محبوبیت این برنامه، در عرض چند روز پر شود.
پیش از آن البته در ماه آوریل باید منتظر اعلام تصمیمات مهمی بود. یکی از آن‌ها سقف تعداد متقاضیانی خواهد بود که امسال مورد پذیرش قرار خواهد گرفت. تصمیم مهم دیگر پیرامون سازمانهایی خواهد بود که به ارزیابی مدارک تحصیلی متقاضیان خواهند پرداخت.
لیست اولویت مشاغل، اشتغالهایی را که برای آن تقاضا وجود دارد را تعیین خواهد کرد و تنها متقاضیانی پذیرفته خواهند شد که کارفرمایی خواهان به خدمت گیری مهارت آنان باشد. در عین حال این فهرست تعداد پذیرفته شدگان را هم مشخص خواهد کرد. در وبسایت «سازمان شهروندی و مهاجرت کانادا» نشانه‌هایی از مشاغلی که ممکن است در فهرست امسال قرار بگیرند می‌توان یافت. از جمله اینکه در این وبسایت آورده شده است که: «کمبود کارکنان ماهر به خصوص در زمینه های سلامت و همچنین مدیریت منابع طبیعی احساس می‌شود».
در مقالهٔ «فرصت شغلی کجاست» که در همین وبسایت آمده به گزارش بانک تجاری امپریال کانادا (CIBC) به عنوان مرجع اشاره شده است. این گزارش ۲۵ حرفه را به عنوان پرنیازترین مشاغل تعیین کرده که در یک جمع بندی می‌توان آن‌ها را در چهار زمینه سلامت، معدن، صنایع تولیدی و خدمات بازرگانی خلاصه کرد.
شرایط متقاضیان که در سال گذشته دچار تعدیلاتی شد اکنون به قرار زیر است:

- متقاضی می‌بایستی حداقل یک سال سابقهٔ کار تمام وقت را داشته باشد.
- متقاضی می‌بایستی حداقل توانایی متوسط زبانی در یکی از دو زبان انگلیسی یا فرانسه را داشته باشد.
- متقاضی می‌بایستی در زمینه های توانایی زبانی، سن، تجربه شغلی، تحصیلات و قابلیت وفق پذیری موفق به کسب حداقل ۶۷ امتیاز گردد.
- مدارک تحصیلی متقاضیان در خارج از کانادا پس از ارزیابی و اصالت یابی، می‌بایستی ارزشی برابر با مدارک تحصیلی رایج در داخل کانادا را داشته باشند.

این آخرین شرط از تغییراتی است که اخیرا در مقررات ناظر بر مهاجرت به عمل آمده است. فهرست سازمانهایی که ارزشیابی مدارک متقاضیان را برعهده دارند در اواسط آوریل اعلام خواهد شد و پیش بینی می‌شود که مدارک اخذ شده از بیشتر دانشگاههای کشور در این لیست قرار گیرند.

ديگر نوشته‌ها...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

3
Written on 20 اردي‌بهشت 1392, 20.39
بازگشایی-پرونده-های-اسپانسرشیپی-والدین-از-سال-آینده- اداره مهاجرت کانادا از دوم ژانویه ۲۰۱۴ ، برنامه اسپانسرشیپی والدین را بازگشایی خواهد کرد بگونه ای که در آن زمان درخواست‌های انبار شده و زمان انتظار به...
Written on 09 اردي‌بهشت 1392, 12.51
دلیل-انتخاب-کشور-کانادا-برای-مهاجرتکشور کانادا چندین سال است که به عنوان یکی از اصلی‌ترین کشورهای مهاجر پذیر دنیا به مقصد بسیاری از کارجویان تبدیل شده است. این کشور سالانه در حدود ۲۵۰٬۰۰۰...
Written on 05 اردي‌بهشت 1392, 20.42
پشتوانه‌ی-مالی-لازم-برای-آغاز-زندگی-در-کانادا پشتوانه‌ی مالی لازم برای آغاز زندگی در کانادا بررسی هزینه های اولیه و پس انداز حداقل هزینه‌ها قبل از عزیمت به کانادا یک تصمیم بسیار معقول در راستای...
Written on 03 اردي‌بهشت 1392, 17.00
انتخاب-محل-زندگی-در-کانادا-یکی از سوالات رایج در میان افرادی که قصد مهاجرت به کانادا و یا امریکا را دارند انتخاب محل سکونت و زندگی است. بهترین راه موفقیت شما در کاریابی و اشتغال در...
Written on 02 اردي‌بهشت 1392, 00.50
آخرین-تغییرات-مهاجرت-به-استان-کبکوزارت مهاجرت استان کبک امروز ۲۷ مارس ۲۰۱۳، همان‌گونه که از قبل پیش بینی می‌شد و در طی اعلامیه رسمی اعلام نمود که سیستم مهاجرتی سرمایه گذاری، کارآفرینی و...
مشاوره مهاجرت به کانادا
ورود مشتريان
مهاجرت به كانادا - مهاجرت از طريق تخصص

BNR Branding Google +1 Module

ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا

مهاجرت به كانادا - مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري