مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری مسیری آسان و سریع جهت کسب اقامت دائم و بدون قید و شرط کانادا و بدون نیاز به داشتن مدرک زبان (IELTS و یا فرانسه) برای افرادی است که صاحب یک بیزنس موفق بوده و یا تجربه مدیریت اجرایی عالی داشته و سرعت و راحتی روش برایشان اولویت دارد. در این روش شما هر نقطه از کانادا را می‌توانید برای اقامت انتخاب کنید. 

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری خود به سه دسته زیر برای برنامه‌های فدرال، کبک و استانی تقسیم می‌شود: 

۱- مهاجرت از طریق سرمایه گذاری (Investor) 

متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری دولت فدرال و استان کبک می‌باست دارای سابقه مدیریت یک بیزینس باشند. متقاضی و همسر می‌بایست دارایی خالص ۱۶۰۰ هزار دلار کانادا داشته باشند که البته نیازی به انتقال این دارایی نمی‌باشد. متقاضیان می‌توانند مبلغ ۱۹۰ هزار دلار به حساب دولت کانادا واریز نمایند و یا مبلغ ۸۰۰ هزار دلار کانادا را به مدت پنج سال در اختیار دولت کانادا قرار داده و سودی دریافت ننما یند. دولت کانادا بازپرداخت اصل سپرده سرمایه گذاری شده را تضمین نموده و از این سپرده‌ها جهت ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی کشور کانادا استفاده می‌نماید

مزایای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری:

  • زمان رسیدگی به درخواستهای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری نسبت به سایر گروههای مهاجرتی کوتاه‌تر می‌باشد
  • در صورت داشتن سابقه مدیریتی کافی، کسب امتیاز برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری از نظر شرایط سنی، مدرک تحصیلی و زبان انگلیسی انعطاف پذیری بیشتری دارد
  • هیچ شرطی برای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری گذاشته نمی‌شود، در نتیجه هیچ ریسکی برای سرمایه گذار و خانواده وجود ندارد
  • پس از ورود مهاجرین به کانادا از طریق سرمایه گذاری، مهاجر سرمایه گذار و خانواده وی الزامی به راه اندازی یک بیزینس ندارند
  • سرمایه گذاری توسط دولت کانادا تضمین شده و پس از پنج سال به سرمایه گذار برگردانده می‌شود

۲-مهاجرت از طریق کارآفرینی (Entrepreneur) 

متقاضیان مهاجرت کانادا از طریق کارآفرینی می‌بایست حداقل ۳ سال سابقه مدیریت در یک بیزینس موفق داشته باشد و دارایی‌های وی حداقل ۳۰۰ هزاردلار کانادا باشد. پس از ورود به کانادا، متقاضی می‌بایست یک فعالیت تجاری و بیزینس با مدیریت موفق و روبه رشد را ظرف مدت ۳ سال در کانادا ایجاد نماید. همچنین می‌بایست حداقل ۱ نفر کانادایی غیر از اعضای خانواده وی نیز در بیزینس ایجاد شده استخدام نماید. 

۳-مهاجرت از طریق خود ـ اشتغالی (self-Employed) 

در روش مهاجرت از طریق خود اشتغالی که محدود به رشته‌های کشاورزی، ورزشی و هنری است، نیاز به استخدام فردی کانادایی در کار ایجاد شده نمی‌باشد همچنین دارائی‌های مالی شخص دارای اهمیت نیست، اما متقاضی می‌بایست یک طرح تجاری مناسب و قابل اجرا که نقش مهمی‌ در اقتصاد یا حیات‌ فرهنگی‌ یا هنری‌ کانادا داشته‌ باشد را به همراه دارایی کافی و تجربه مورد قبول برای ایجاد یا خرید این طرح در کانادا را ارائه دهد. در این روش به مدرک تحصیلی و تسلط کامل به زبان انگلیسی یا فرانسه نیازی نیست.

سازمان مهاجرتی کانادا اکسپرت با در اختیار داشتن تیمی متخصص در مسائل تجاری و با تجربیات موفق در زمینه مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری، و نمایندگی از معتبر‌ترین بانک‌ها و مؤسسات مالی‌ کانادا در امر سرمایه گذاری، از ابتدا تا مرحله مصاحبه و اخذ اقامت دائم کشور کانادا، در کنار شما خواهیم بود. با  ما تماس بگیرید و پرسش‌های خود را مطرح کنید. مشاورین این سازمان بهترین و مناسب‌ترین شیوه را با توجه به شرایط و خواست شما در اختیارتان خواهند گذشت.

 



 

مشاوره مهاجرت به کانادا
مهاجرت به كانادا - مهاجرت از طريق تخصص

BNR Branding Google +1 Module

ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا

مهاجرت به كانادا - مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري