مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیلی و کاری

مهاجرت تحصیلی به کانادا

از برنامه های جدیدی مهاجرتی دولت کانادا، مهاجرت کاری و مهاجرت تحصیلی به کانادا میباشد که بر اساس آن افرادی که افرادی که دارای مدرک دانشگاهی از یکی از دانشگاه های کانادایی میباشند و نیز افرادی که با اجازه کار موقت در کانادا مشغول به کار بوده اند می‌توانند با استفاده از این برنامه اقامت دائم کانادا را کسب کنند. شرایط لازم برای استفاده از این برنامه مهاجرتی به شرح زیر است: 

 فارغ التحصیل از یکی از دانشگاههای کانادایی و داشتن حداقل یک سال سابقه کار قانونی تخصصی و تمام وقت در کانادا.

مهاجرت کاری به کانادا

افرادی که در حال حاضر در کانادا مشغول به کار می‌باشند می‌توانند در زمان اشتغال به کار در کانادا و یا حداکثر تا یک سال پس از آن برای اخذ اقامت کانادا اقدام نمایند و باید حداقل دو سال سابقه کار قانونی تخصصی و تمام وقت در کانادا داشته باشند. 

اگر قصد مهاجرت کاری و یا مهاجرت تحصیلی به کانادا را دارید، سازمان امور مهاجرتی و حقوقی کانادا اکسپرت با توجه به تجارب ارزشمندی که در این زمینه دارد می‌تواند در تمامی مراحل مهاجرت به کانادا, از تهیه و  تنظیم مدارک تا گشایش پرونده و اخذ اقامت کانادا به عنوان وکیلی مطلع در کنار شما بوده و سبب تسریع در رسیدگی به پرونده شما گردد.

همچنین در صورت تمایل می‌توانید فرم ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا را پر نمایید و ما در کمتر از ۲۴ ساعت نتیجه را برای شما ارسال می‌نمائیم.  در صورت داشتن هرگونه سوال در این زمینه میتوانید با ما تماس بگیرید و پرسشهای خود را مطرح نماید. همکاران ما بهترین و سریعترین شیوه مهاجرتی را به شما پیشنهاد خواهند نمود.

 

مشاوره مهاجرت به کانادا
مهاجرت به كانادا - مهاجرت از طريق تخصص

BNR Branding Google +1 Module

ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا

مهاجرت به كانادا - مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري