مهاجرت به کانادا
mohajerat-2.jpg

مهاجرت به امریکا

سازمان مهاجرتی کانادا اکسپرت، متخصص در امور مهاجرت به آمریکا از طریق سرمایه گذاری با کادر مجرب در امور مهاجرتی آمریکا، آماده ارائه خدمات مهاجرتی به هم‌وطنان عزیز ایرانی در سراسر دنیا می‌باشد.

سازمان مهاجرتی کانادا اکسپرت با آماری بسیار بالا موفق به اخذ گرین کارت آمریکا از طریق سرمایه گذاری (EB5) برای اشخاص سرمایه‌گذار و بستگان درجه اول آن‌ها بوده است. این سازمان با خدماتی چشمگیر همواره مورد پسند و ستایش موکلین و جامعه ایرانی بوده و کماکان جلب رضایت موکلین خود را وظیفه اصلی خود می‌داند.

ویزا و گرین کارت سرمایه گذاری آمریکا EB-5 Visa چیست؟

دریافت اقامت آمریکا از طریق ویزای سرمایه گذاری یکی از بهترین و مطمئن‌ترین راه‌ها برای ورود و اقامت دائم در آمریکا است. در زیر دلایل بهتر بودن گزینهٔ ویزای سرمایه گذاری EB-5 عنوان شده است.

۱- مبلغ سرمایه گذاری برای دریافت ویزای EB-5 از ابتدا مشخص و معین است.

۲- میزان وظایف و کارهای محول شده به شخص متقاضی و سرمایه گذار بسیار کم است.

۳- متقاضیان به محض دریافت ویزا و گرین کارت سرمایه گذاری EB-5 تمامی حقوق افراد دارای اقامت دائم در آمریکا از قبیل کار، تحصیل و زندگی را دارا خواهند شد.

4-به مدرک زبان انگلیسی نیاز نمی‌باشد.

5- محدودیت سنی ندارد.

6- به هیچ‌گونه سابقه مدیریتی نیاز نمی‌باشد.


برنامهٔ EB-5:

این برنامه در دو نوع استاندارد (معمولی) و سرمایه گذاری در مراکز منطقه‌ای، Regional Centers, ارایه می‌گردد. بر حسب پروژه‌های مختلف (معمولی یا مرکز منطقه‌ای) شخص سرمایه گذار ملزم به سرمایه گذاری مبلغی بین ۵۰۰،۰۰۰ تا ۱،۰۰۰،۰۰۰ دلار می‌باشد. در صورت سرمایه گذاری در پروژه‌های معمولی متقاضی باید با راه اندازی یک شغل یا بیزینس جدید یا گسترش یک شغل و بیزینس موجود برای حداقل ده شهروند آمریکائی برای مدت دو سال یا بیشتر کار تمام وقت ایجاد نماید.


واجدین شرایط برای ویزا و گرین کارت سرمایه گذاری EB-5 :

 دارا بودن مبلغ ۵۰۰،۰۰۰ تا ۱،۰۰۰،۰۰۰ دلار آمریکا برای سرمایه گذاری در یکی از مراکز منطقه‌ای یا پروژه‌های مورد تایید دولت آمریکا.

تکمیل و دریافت تایید فرم، این فرم حاوی اطلاعات لازم و کافی از قبیل شروع پروژه انتخابی، مدارک مالیاتی، رسید مبالغ واریز شده، و طرح کلی ادارهٔ پروژه یا بیزینس می‌باشد.

سرمایه گذار متقاضی می‌تواند یک پروژهٔ کاملاً نو و تازه را در آمریکا شروع کند و یا در جهت بهینه سازی یا گسترش یک شغل یا بیزینس موجود اقدام به سرمایه گذاری کند.

پروژهٔ مورد سرمایه گذاری باید برای حداقل ده سیتی‌زن و شهروند آمریکای به مدت حداقل دو سال شغل تمام وقت ایجاد نماید. شخص متقاضی، همسر و فرزندان متقاضی نمی‌توانند جزو این ده نفر باشند. استخدام و ایجاد شغل برای این ده نفر بنا به نوع پروژه می‌تواند مستقیم یا غیر مستقیم باشد.

گرین کارت یا اقامت دائم آمریکا برای متقاضیانی که از طریق ویزا و گرین کارت سرمایه گذاری اقدام کنند مهیا و میسّر می‌باشد. این اقامت شامل حال همسر و فرزندان زیر ۲۱ سال متقاضی نیز می‌باشد.

دیگر شرایط عبارتند از:

۱- متقاضی EB-5 باید صاحب مبلغ لازم برای سرمایه گذاری باشد.

۲- سرمایه گذاری باید در یک شغل و بیزینس در حال کار و یا آماده برای شروع و به وجود آورندهٔ کار باشد. سرمایه گذاری در خرید اوراق بانکی، ملک یا مستقلات و … مورد قبول نمی‌باشد.

۳- شغل و بیزینس انتخاب شده برای سرمایه گذاری در صورت موجود بودن باید بعد از ۲۹ نوامبر ۱۹۹۰ آغاز شده باشد. در صورت قدیمی‌تر بودن بیزینس از تاریخ ذکر شده سرمایه گذاری جدید باید ماهیت جدیدی به شغل مذکور بدهد.

۴- مبلغ سرمایه گذاری حداقل ۵۰۰،۰۰۰ و قابل اجرا در مناطق حومهٔ شهر با میزان اشتغال کمتر می‌باشد.

۵- پروژه و بیزینس انتخاب شده باید برای حداقل ۱۰ شهروند آمریکائی شغل تمام وقت برای ۲ سال یا بیشتر ایجاد نماید.

۶- در صورت سرمایه گذاری در مراکز منطقه‌ای، regional Centers, نیاز به ایجاد شغل برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم نیست که این از مزایای سرمایه گذاری در مراکز منطقه‌ای است.

اگرچه اداره مهاجرت شرط گذاشته است که شخص متقاضی باید یک میلیون دلار سرمایه گذاری کند، آن‌ها ممکن است نصف این مبلغ ( ۵۰۰۰۰۰$) را نیز بپذیرند، اگر سرمایه گذاری در یک منطقه تعین شده باشد. بسیار مهم و ضروریست که شما در تجارت مورد نظر فعالانه مشغول باشید و نه به صورت انفعالی. به عنوان مثال شخصی ممکن است یک انبار را خریداری کند و آن را تبدیل به یک تعمیرگاه اتومبیل کند. ولی اگر اون شخص فقط انبار را بخرد و هیچ‌گونه کاری در آن انجام ندهد، از نظر اداره مهاجرت سرمایه گذار انفعالی به حساب میاید و ویزای وی رد خواهد شد.

شخص سرمایه گذار می‌تواند که شهروندان آمریکایی، دارندگان اقامت دائم یا مهاجرانی که اجازه کار کردند در ایالت متحده دارند را استخدام کند. اگرچه همسر و یا فرزندان شخص سرمایه گذار می‌تواند که برای وی کار کنند ولی اداره مهاجرت آن‌ها را جزو کارمندانی که شخص سرمایه گذار باید طبق قوانین این نوع ویزا استخدام کند به حساب نمیاورد.

اگر چندین مهاجر تصمیم بگیرند که سرمایهای خود را روی هم بگذارند، در این صورت هر شخص باید یک میلیون دلار سرمایه بگذارد. ولی در این شرایط دیگر نیازی نیست که هر کدام از این‌ها ۱۰ نفر را استخدام کنند، تا زمانی که سرمایه گذاری مورد نظر ۱۰ کار و یا بیشتر ایجاد کند. برای مثال، ۳ مهاجر سرمایه گذار می‌تواند برای ویزای EB5 تقاضا کنند، اگر هرکدام یک میلیون دلار سرمایه گذاری کنند و ۱۲ نفر را نیز استخدام کنند. به این دلیل که ۱۲ کار، شرط وزارت کار، برای ایجاد اشتغال را تکمیل می‌کند، بنابراین هر ۳ سرمایه گذار تمام شرایط برای گرفتن این نوع ویزا را دارا می‌باشند.


روند ارائه در خواست ویزای سرمایه گذاری و دیگر شرایط.

 

برای ارائه در خواست ویزای EB5، یک سرمایه گذار باید تمامی مخارج مربوط به این نوع ویزا را پرداخت کند و و مدارک زیر را ارایه نماید:
1 شرح حال مالی که نشان دهنده قانونی و مشروع بودن سرمایه شخص مذکور است.
2 یک برنامه تجاری که نشان دهد که شخص متقاضی به طور مدام درگیر تجارت جدید خواهد بود، که این برنامه باید شامل مسئولیت‌ها و وظائف شخص متقاضی نیز باید باشد.
3 پیمان نامه خرید و یا رهن شرکت جدید.
4 ضمانت بانکی.
5 مشاغل جدید توسط تجارت جدید ایجاد شده است. هیچ‌گونه ضابطه ای در مورد داشتن مدرک تحصیل، دانستن زبان انگلیسی، سن و یا تجربه کاری نیست.
توجه داشته باشید که برای گرفتن ویزای EB5 نیازی به این نیست که شخص سرمایه گذار، در همان شرکتی کار کند که در آن سرمایه گذاری کرده است، تا زمانی که شخص متقاضی به صورت فعال در تجارت دست داشته باشد. به عنوان مثال شخصی می‌تواند در کالیفرنیا زندگی کند ولی تجارت وی خارج از ایالت کالیفرنیا باشد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزا و مهاجرت سرمایه گذاری به امریکا با ما تماس بگیرید.

 

 

مشاوره مهاجرت به کانادا
مهاجرت به كانادا - مهاجرت از طريق تخصص

BNR Branding Google +1 Module

ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا

مهاجرت به كانادا - مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري