مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق استان انتاریو


برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان انتاریو به این استان اجازه می‌دهد متخصصان و نیروهای ماهر واجد شرایط را انتخاب و از این طریق زمینه مهاجرت آن‌ها را به کانادا فراهم نماید. متقاضیانی که تمام شرایط برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان انتاریو را احراز کنند، گواهینامه گزینش استانی انتاریو  را دریافت می‌کنند که فرایند بررسی پرونده مهاجرتی ایشان را در اداره شهروندی و مهاجرت کانادا تسریع می‌کند.

این برنامه مهاجرتی از دو گروه به شرح زیر تشکیل شده است:

مهاجرت به استان انتاریو از طریق تخصص

متقاضی برای اینکه واجد شرایط مهاجرت به استان انتاریو از طریق تخصص باشد باید یک پیشنهاد کار دائم و تمام وقت از یک کارفرمای واجد شرایط در انتاریو دریافت کرده باشد. شغل پیشنهادی باید تخصصی باشد. همچنین متقاضی باید:

  • حداقل دو سال تجربه کار در شغل پیشنهادی، در پنج سال گذشته را داشته باشد
  • میزان حقوق پیشنهادی در حد دستمزدی باشد که بازار در حال حاضر به کسانی که در شغل مذکور کار می‌کنند، پرداخت می‌کند
  • اگر از داخل کانادا تقاضای خود را ارسال می‌کند وضعیت اقامتش در کانادا قانونی باشد

مهاجرت به استان انتاریو از طریق تحصیلی‌

این گروه مهاجرتی به دو شاخه فارغ التحصیلان نیازمند به پیشنهاد کار و فارغ التحصیلان برنامه‌های فوق لیسانس و دکتری که برای اقدام به مهاجرت به کانادا نیازی به داشتن پیشنهاد کار ندارند تقسیم می‌شود.

فارغ التحصیلانی که لازم است پیشنهاد کار داشته باشند:

دانشجویان مذکور برای اینکه بتواند تحت این گروه مهاجرتی اقدام کند باید یک پیشنهاد کار دائم و تمام وقت از یک کارفرمای واجد شرایط در اُنتاریو داشته باشد. وضعیت اقامتش در کانادا قانونی باشد.

فارغ التحصیلان و دانشجویان فوق لیسانس و دکتری دانشگاههای انتاریو

براساس این شاخه جدید کسانی که از یک برنامه فوق لیسانس و دکتری در یکی از دانشگاههای واجد شرایط انتاریو فارغ التحصیل شده یا در آستانه فارغ التحصیلی باشند می‌توانند بدون نیاز به داشتن پیشنهاد کار برای کسب ویزای اقامت دائم و مهاجرت به کانادا اقدام کنند. واجدین شرایط اقدام تحت این شاخه جدید مهاجرتی عبارتند از:

  • کسانی که به عنوان دانشجوی خارجی از یکی از دانشگاههای واجد شرایط اُنتاریو فارغ التحصیل شده و درجه دکتری گرفته‌اند (نباید بیش از دو سال از فا رغ التحصیلی متقاضی سپری شده باشد) 
  • افرادی که تمام نیازمندیهای یک برنامه دکتری در دانشگاههای فوق الذکر را برآورده ساخته و منتظر دریافت مدرک دکتری خود هستند (مثلا تمام واحدهای درسی مورد نیاز را گذرانده و از تز خود نیز دفاع کرده‌اند. این افراد باید حداقل دوسال از یک برنامه PhD را با موفقیت پشت سرگذاشته باشندمتقاضیان این برنامه جدید مهاجرتی می‌توانند از داخل کانادا یا خارج از کانادا اقدام کنند ولی کسانی که قصد دارند از داخل کانادا اقدام کنند باید وضعیت اقامتشان در کانادا قانونی باشدکسانی که از یکی از دانشگاههای واجد شرایط اُنتاریو و در مقطع فوق لیسانس فارغ التحصیل شده باشند. 
  • نباید یش از دو سال از زمان فارغ التحصیلی متقاضی گذشته باشد. 
  • افرادی که حداقل یک سال از یک برنامه فوق لیسانس را در یکی از دانشگاههای واجد شرایط ایالت اُنتاریو با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند و در حال حاضر به عنوان دانشجوی تمام وقت در‌‌ همان مقطع مشغول تحصیل می‌باشند.
  • دانشجویانی که بورسیه یک دولت خارجی بوده و متعهد به برگشت و خدمت در آن کشور هستند واجد شرایط اقدام از طریق این زیرگروه جدید مهاجرتی نیستند

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به کانادا از طریق استان انتاریو و اطلاع از جزییات نحوه اقدام تحت زیرگروه‌های مختلف این گروه مهاجرتی می‌توانید با سازمان امور مهاجرتی کانادا اکسپرت تماس بگیرید و پرسش‌های خود را مطرح کنید و یا فرم ارزیابی آنلاین و رایگان ما را پر بفرمایید. همکاران ما بهترین گزینه مهاجرتی به کانادا را با توجه به شرایط شما در اختیارتان می‌گذارند.

مشاوره مهاجرت به کانادا
مهاجرت به كانادا - مهاجرت از طريق تخصص

BNR Branding Google +1 Module

ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا

مهاجرت به كانادا - مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري