مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق استان نیوبرانزویک


استان نیوبرانزویک با هدف جذب متخصصین مورد نیاز برای مشاغل مورد نیاز خود و تشویق سرمایه گذران برای سرمایه گذاری، ۲ برنامه ویژه مهاجرتی به این استان دارد:

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری در نیوبرانزویک

کسانی که متقاضی مهاجرت به نیوبرانزویک از طریق سرمایه گذاری می‌باشند باید طرح تجاری سودآوری را برای سرمایه‌گذاری در نیوبرانزویک ارائه کنند. طرح بیزنسی مورد اشاره باید تجزیه و تحلیل مالی و جزییات مربوط به راه‌اندازی و نحوه اداره بیزنس پیشنهادی را شامل شود و متقاضی باید به صورت فعال در مدیریت بیزنسی که در نیوبرانزویک راه‌اندازی یا خریداری می‌کند نقش داشته باشد. متقاضی همچنین لازم است از سابقه مدیریتی کافی برخوردار بوده و این سابقه مدیریتی باید با بیزنسی که قصد دارد در نیوبرانزویک خریداری و یا راه اندازی نماید مرتبط باشد.

علاوه بر این مهاجرین نیوبرانزویک باید:

  • متعهد شود که به همراه اعضای خانواده و به صورت دائم در نیوبرانزویک اقامت کند.
  • امتیازات لازم که بر اساس سن، توانمندی‌های زبانی، تحصیلات، تجربه کاری متقاضی می‌باشد را کسب نماید.
  • ارزش خالص دارائیهای متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق نیوبرانزویک (خانه، زمین، شرکت، سهام)، حداقل ۳۰۰ هزار دلار باشد.
  • در سفر بیزنسی حداقل ۵ روزه‌ای به نیوبرانزویک شرکت نماید تا با شرایط و امکانات بیزنسی نیوبرانزویک آشنا شود.
  • طرح تجاری برای راه اندازی بیزنسی جدید در نیوبرانزویک و یا مشارکت در بیزنسی موجود ارائه کند (میزان سرمایه گذاری نباید از ۱۲۵ هزار دلار کانادا کمتر باشد و اگر سرمایه گذاری در بیزنس موجود انجام می‌پذیرد، متقاضی باید اداره و مالکیت حداقل یک سوم را در دست بگیرد).
  • پس از قبولی در مصاحبه و پذیرش طرح تجاری ارائه شده، متقاضی باید مبلغ ۷۵ هزار دلار کانادا را به عنوان ودیعه در اختیار دولت نیوبرانزویک قرار دهد (بیزنس پیشنهاد شده از سوی متقاضی باید طی ۲ سال پس از اقامت وی در نیوبرانزویک راه اندازی شود و مبلغ ودیعه ۱ سال پس از اداره بیزنس توسط متقاضی به وی بازگردانده می‌شود).
  • از سرمایه کافی جهت اجرای طرح تجاری ارائه شده برخوردار باشد و نیز توانایی حمایت مالی از خود و اعضای خانواده‌اش تا دو سال را داشته باشد

مهاجرت به استان نیوبرانزویک از طریق تخصص

نیروهای کار متخصص مهاجرت به نیوبرانزویک مهاجرت نمایند، یا باید از یک کارفرما در نیوبرانزویک پیشنهاد کار دائم و تمام وقت داشته باشند و یا باید خویشاوند نزدیکی در نیوبرانزویک داشته باشند که حاضر به حمایت از آن‌ها باشد و کارفرما باید نشان دهد که در یافتن مهارت‌های مورد نیاز کار پیشنهادی در نیوبرانزویک با مشکل روبرو بوده است. شغل پیشنهای و میزان حقوق تعیین شده باید با استانداردهای نیوبرانزویک و نرخ‌های پرداخت شغل‌های مشابه هماهنگی و مطابقت داشته باشد. متقاضی باید با امضاء تعهد نامه‌ای متعهد شود که به طور دائم در نیوبرانزویک اقامت کرده و در این ایالت زندگی و کار ‌خواهد کرد.

نیروی کار متخصص با حمایت خویشاوند نزدیک

بر اساس این زیر برنامه افرادی که مقیم دائم کانادا یا شهروند این کشور باشند و به مدت حداقل ۱۲ ماه (متوالی) در نیوبرانزویک سکونت داشته باشند می‌توانند از طریق حمایت بستگان خود، به نیوبرانزویک مهاجرت نمایند.

متقاضی همچنین باید:

  • سنی بین ۲۱ تا ۴۹ سال داشته باشد
  • حداقل دارای مدرک تحصیلی از یک دوره آموزشی ۱ ساله باشد
  • حداقل ۲ سال سابقه کار تمام وقت در طی حداکثر ۵ سال گذشته در زمینه شغلی که قصد دارد در نیوبرانزویک عهده دار شود داشته باشد.
  • پول کافی (حداقل ۱۰۰۰۰ دلار کانادا به علاوه ۲۰۰۰ دلار برای هر عضو همراه) برای استقرار در نیوبرانزویک

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استان نیوبرانزویک و اطلاع از جزییات نحوه اقدام تحت زیرگروه‌های مختلف این گروه مهاجرتی می‌توانید با سازمان امور مهاجرتی کانادا اکسپرت تماس بگیرید و پرسش‌های خود را مطرح کنید و یا فرم ارزیابی آنلاین و رایگان ما را پر بفرمایید. همکاران ما بهترین گزینه مهاجرتی به کانادا را با توجه به شرایط شما در اختیارتان می‌گذارند.

مشاوره مهاجرت به کانادا
مهاجرت به كانادا - مهاجرت از طريق تخصص

BNR Branding Google +1 Module

ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا

مهاجرت به كانادا - مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري