مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق استان ساسکاچوان


یکی از روش های مهاجرت و اخذ اقامت کانادا، مهاجرات به استان ساسکاچوان می باشد. بر آساس برنامه مهاجرت به کانادا از طریق استان ساسکاچوان ، متقاضیان لازم است که از یکی از گروههای مهاجرتی زیر اقدام نمایند:

مهاجرت خویشاوندی به کانادا از طریق استان ساسکاچوان

افراد در صورت داشتن اقامت کانادا و ۲ سال زندگی‌ در ساسکاچوان می‌توانند همسر و بستگان بین ۱۸ تا ۴۵ سال خود را شامل پدر، مادر، خواهر، برادر، برادر‌زاده و خواهرزاده از طریق این استان به کانادا بیاورید.بستگان شما باید توانایی خود در زبان انگلیسی‌ را از طریق ارایه مدرک زبان IELTS و یا ارائه گواهی از یک کارفرمای مقیم ساسکاچوان و یا ارائه مدارک تحصیلی دال بر تحصیل در موسسه انگلیسی زبان اثبات کند. متقاضی باید حداقل یک دوره حرفه‌ای و یا دانشگاهی یک ساله بعد از دبیرستان را گذرانده باشد و حداقل یک سال تجربه کاری داشته باشد.

متقاضی و یا همسر وی باید بتواند توانایی خود را در تامین مالی خود در استان ساسکاچوان اثبات کند. به این منظور وی بایستی از یک کارفرمای مقیم ساسکاچوان پیشنهاد کار داشته باشد و یا مبلغ ۱۰ هزار دلار برای خود و مبلغ ۲ هزار دلار به ازای هر یک از اعضای خانواده در اختیار داشته باشد. این مبلغ بایستی حداقل به مدت سه ماه در حساب متقاضی باقی بماند.

مهاجرت به استان ساسکاچوان از طریق تخصص

گروه مهاجرت به استان ساسکاچوان از طریق تخصص افراد شامل حرفه و تخصص را شامل می‌شود. متقاضیان بایستی خود شغل مورد نظر خود را یافته و پس از دریافت پیشنهاد کار از یک کارفرمای مقیم ساسکاچوان اقدام به درخواست مهاجرت نمایند.

مهاجرت به استان ساسکاچوان از طریق سرمایه گذاری

شرایط لازم برای تقاضا در این برنامه مهاجرتی:

  • داشتن حداقل ۳ تا ۵ سال سابقه مالکیت یا مدیریت بنگاه تجاری
  •  داشتن حداقل ۳۰۰ هزار دلار دارایی
  •  ارائه طرح اجرایی و تصویب آن از سوی دولت ساسکاچوان
  •  سرمایه گذاری ۱۵۰ هزار دلاری در ایجاد و یا خرید یک بنگاه تجاری که متقاضی شخصا اداره روزانه آنرا به عهده بگیرد (مالکیت ۳۳ درصد الزامی است). در صورتی که متقاضی کمتر از ۳۳ درصد در بیزنس مشارکت کند در این صورت باید حداقل ۵۰۰ هزار دلار سرمایه گذاری نمایید.
  •  پرداخت سپرده ۷۵ هزار دلاری به استان ساسکاچوان و امضای یک موافقتنامه با استان
  •  انجام یک سفر پنج روزه به استان ساسکاچوان

مهاجرت به استان ساسکاچوان از طریق تحصیلی‌ و دانشجویی

در صورت اخذ مدرک تحصیلی‌ از یک موسسه آموزشی‌ کانادایی و کار کردن به صورت قانونی برای یک کارفرمای مقیم ساسکاچوان به مدت ۶ ماه، می‌توانید از این برنامه برای مهاجرت به کانادا از طریق استان ساسکاچوان اقدام نمایید. شما باید یک پیشنهاد کار دائم و تمام وقت از کارفرمای مقیم ساسکاچوان دریافت کنید. مدت دوره آموزشی که در کانادا گذرانده اید نیز نباید از ۸ ماه کمتر بوده باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استان ساسکاچوان و اطلاع از جزییات نحوه اقدام تحت زیرگروه‌های مختلف این گروه مهاجرتی می‌توانید با سازمان امور مهاجرتی کانادا اکسپرت تماس بگیرید و پرسش‌های خود را مطرح کنید و یا فرم ارزیابی آنلاین و رایگان ما را پر بفرمایید. همکاران ما بهترین گزینه مهاجرتی به کانادا را با توجه به شرایط شما در اختیارتان می‌گذارند.

مشاوره مهاجرت به کانادا
مهاجرت به كانادا - مهاجرت از طريق تخصص

BNR Branding Google +1 Module

ارزیابی رایگان مهاجرت به کانادا

مهاجرت به كانادا - مهاجرت به كانادا از طريق سرمايه گذاري